Εμπειρία χρήσης Bentolit

Κατερίνα, πόλη του Ουέλς.

Πώς έχασα το βάρος χρησιμοποιώντας ποτό Bentolit με πηλό Bentonite - Πριν και μετά τη χρήση

Γεια σε όλους. Σήμερα αποφάσισα να πω την ιστορία μου για το πώς το βάρος μου έφτασε τα 105 κιλά, πώς μπόρεσα να απαλλαγούμε από επιπλέον κιλά, η χρήση των οποίων με βοήθησε να χάσω βάρος, και το πιο σημαντικό, ποιες θετικές πτυχές της ζωής μου αποκαλύφθηκαν αργότερα!

Εμπειρία πώς έχασα 60 ​​κιλά σε ένα χρόνο

Είμαι υπέρβαρος από τη γέννηση. Και, όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το βάρος μου έγινε. Όταν αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο, ζύγιζα τουλάχιστον 105 κιλά. Αναγκάστηκα να κάνω γυμναστική, αλλά ακόμη και οι πιο εξαντλητικές προπονήσεις δεν έδωσαν τουλάχιστον κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια με παρόμοιο πρόβλημα θα συμφωνήσουν μαζί μου. Τα επιπλέον κιλά κάνουν τη ζωή πολύ πιο δύσκολη, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Στην αρχή συνειδητοποίησα ότι το να είσαι υπέρβαρος είναι ο λόγος που το αρσενικό μισό είναι μόνο φίλοι μαζί μου. Και όταν άρχισα να εργάζομαι και να χτίζω μια καριέρα, παρατήρησα ότι ακόμη και με όλες τις ικανότητές τους, όσοι είναι πιο αδύνατοι και, κατά συνέπεια, πιο όμορφοι, προωθούνται.

Και μόνο τότε σκέφτηκα σοβαρά το βάρος μου και αποφάσισα αποφασιστικά να αναζητήσω μέσα και μεθόδους που θα μπορούσαν να με σώσουν από επιπλέον κιλά. Πρώτα απ 'όλα, γύρισα σε διατροφολόγο.

Ποτό αδυνάτισμα Bentolit - τι είναι αυτό, πώς να το χρησιμοποιήσετε

Ο διαιτολόγος αποδείχθηκε έμπειρος γιατρός, μελέτησε το ιστορικό μου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Συνέστησα να συνεχίσω να κάνω γυμναστική για γενικό τόνο. Και έκανε ραντεβού με την Bentolit. Μου είπε τι ήταν.

εμπειρία χρήσης του ποτού αδυνατίσματος BENTOLIT με πηλό μπεντονίτη

Καθώς έμαθα από τα λόγια του γιατρού και μετά διάβασα τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο, το Bentolit είναι ένα γρήγορο ποτό αδυνατίσματος που βασίζεται σε πηλό μπεντονίτη. Στην αρχή, φυσικά, με ανησυχούσε το γεγονός ότι θα έπρεπε να πιω κάποιο είδος πηλού, αλλά στην πραγματικότητα όλα αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα και πιο ευχάριστα.

Αυτό το προϊόν απώλειας βάρους πωλείται με τη μορφή σκόνης που πρέπει να παρασκευάζεται, για παράδειγμα, ως στιγμιαίος καφές ή κακάο. Είναι πολύ εύκολο να προετοιμάσετε ένα ποτό - ρίξτε 200 ml ζεστού νερού πάνω από δύο κουταλάκια του γλυκού σκόνη (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με αποβουτυρωμένο γάλα). Ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι ή αναδευτήρα. Το ποτό ήταν επίσης πολύ νόστιμο - μοιάζει με καπουτσίνο με άρωμα κανέλας.

Μετά από σύσταση γιατρού, έπινα αυτό το ποτό καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους σύμφωνα με μεμονωμένη πορεία. Για 30 ημέρες συνεχώς κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, μετά από ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας, και πάλι για 30 ημέρες. Και έτσι σε έναν κύκλο όλο το χρόνο. Μετά από κάθε μήνα, επισκέφτηκα έναν διατροφολόγο. Ξεκίνησα ένα περιοδικό όπου διαπίστωσα αλλαγές στο βάρος και την υγεία μου.

Μετά τη χρήση του Bentolit - τα αποτελέσματα και τα επιτεύγματά μου

Μετά τον πρώτο και δεύτερο μήνα από τη λήψη του Bentolit, το βάρος μειώθηκε κατά 30 κιλά. Μετά από 6 μήνες - ζύγιζα ήδη 45 κιλά λιγότερο και μέχρι το τέλος του ετήσιου μαθήματος - μείον 60 κιλά! Ταυτόχρονα, έτρωγα ως συνήθως, πήγαινα στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα (ένα μάθημα διάρκειας 40 λεπτών). Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ παρενέργειες ή άλλες αρνητικές αντιδράσεις από τη λήψη του Bentolit. Αισθάνομαι άριστα - εξωτερικά έχω μεταμορφωθεί πέρα ​​από την αναγνώριση. Ακριβώς τη στιγμή που έχασα βάρος, υπήρχε ένα βράδυ αποφοίτων του λυκείου όπου σπούδαζαΚανείς δεν με αναγνώρισε ακόμη και αμέσως, και τότε όλοι σοκαρίστηκαν. Όλο το βράδυ μίλησαν μόνο για μένα.

Πριν από δύο χρόνια, σε ένα αθλητικό κέντρο όπου πήγα στο γυμναστήριο, συνάντησα έναν άνδρα που είναι τώρα ο σύζυγός μου. Στη δουλειά, έλαβε μια πολυαναμενόμενη προσφορά. Έτσι το απλό αδυνάτισμα Bentolit άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το χρησιμοποιώ τώρα σε εβδομαδιαία σειρά μαθημάτων μία φορά το μήνα για να διατηρήσω ένα λεπτό σχήμα. Συνιστώ!