Κριτικές για Bentolit

 • Ελένη
  Δοκίμασα διαφορετικές δίαιτες, πήγα στο γυμναστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστα, γρήγορα κέρδισαν βάρος. Πριν από έξι μήνες στράφηκα σε διατροφολόγο. Αφού εξέτασε το ιστορικό μου, ο γιατρός συνέστησε το bentolit. Σε δύο μήνες έχασα 30 κιλά! Τώρα πίνω μπεντολίτη για να διατηρήσω το σχήμα μου μία φορά το μήνα για μια εβδομάδα. Το βάρος είναι σταθερό 60 κιλά - Είμαι χαρούμενος!
  Bentolit
 • Χρήστος
  Με την ηλικία, κέρδισα πολύ υπερβολικό βάρος. Δεν μου άρεσε ποτέ να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να κάνω δίαιτα - ούτε για μένα. Επομένως, άρχισα να ψάχνω στο Διαδίκτυο για άλλες μεθόδους απώλειας βάρους. Σπούδασα κριτικές για διαφορετικά προϊόντα και αποφάσισα να δοκιμάσω το μπεντολίτι ποτόΗ επιλογή δεν αναστάτωσε. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε εντελώς. Ήδη σε ένα μήνα εισαγωγής, έχασα 25 κιλά.
  Bentolit
 • Βασιλική
  Εγώ ο ίδιος είμαι πολύ λεπτός, όσο κι αν τρώω, δεν παίρνω ποτέ βάρος. Αγοράζω μπεντόλιτ για τον άντρα μου. Δυστυχώς, είναι πολύ υπέρβαρος. Για πρώτη φορά, αυτό το ποτό τον βοήθησε να χάσει 30 κιλά. Το πήρα δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα. Τώρα μόνο τα σαββατοκύριακα, μία φορά το βράδυ. Το βάρος είναι ακόμα, ο σύζυγος δεν παίρνει βάρος. Άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και είμαι και χαρούμενος).
  Bentolit
 • Σοφία
  Καλή ενίσχυση απώλειας βάρους. Για δύο εβδομάδες εισδοχής, βοήθησε να χάσετε επιπλέον κιλά πριν από το γάμο. Ήταν βολικό να πίνετε - το ποτό παρασκευάζεται γρήγορα, όπως ο κανονικός στιγμιαίος καφές. Ήμουν έκπληκτος που η γεύση δεν είναι αηδιαστική, αλλά αντίθετα είναι πολύ ευχάριστη, με τη γεύση του καπουτσίνο και ένα ελαφρύ άρωμα κανέλας. Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήμουν ευχαριστημένος με την αγορά!
  Bentolit
 • Αικατερίνη
  Πήρε μπεντόλιτ για ένα μήνα, μία φορά την ημέρα το βράδυ. Ως αποτέλεσμα, έχασα 17 κιλά υπό κανονικές συνθήκες. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Φαίνομαι λεπτός και ελκυστικός όπως ποτέ άλλοτε! Το ποτό προετοιμάζεται γρήγορα και έχει καλή γεύση. Συνιστώ.
  Bentolit
Βαθμολογία χρηστών Bentolit
4.5
17