Οδηγίες χρήσης Bentolit

Bentolit - χαρακτηριστικά και γενικές πληροφορίες

Φόρμα έκδοσης:

ποτό σε σκόνη

Μάζα:

100 g / πακέτο

Κύριο δραστικό συστατικό:

από του στόματος πηλός μπεντονίτη

Γεύση:

καπουτσίνο με γεύση κανέλας

Διατροφικές πληροφορίες (1 μερίδα - 14 g):

πρωτεΐνες - 4 χρόνια,

υδατάνθρακες - 7, 5 g.

Ενεργειακή τιμή:

45 kcal / 190 kJ

Αντενδείξεις:

κάτω των 18

Το Bentolit είναι ένα γρήγορο ποτό απώλειας βάρους με βάση πηλό μπεντονίτη. Χρησιμοποιείται για απώλεια βάρους. Βελτιώνει το μεταβολισμό και ομαλοποιεί το πεπτικό σύστημα, εξαλείφει την όρεξη και απομακρύνει τοξίνες και επιβλαβή μέταλλα (μόλυβδος, υδράργυρος, αλουμίνιο) από το σώμα. Επιπλέον ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την εντερική χλωρίδα. Έχει αντιβακτηριακή δράση.

Το ποτό προορίζεται για χρήση από γυναίκες και άνδρες. Δεν βλάπτει το σώμα, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Το προϊόν φέρει το σήμα Ευρασιατικής Συμμόρφωσης (EAC), διαθέτει πιστοποιητικά και διπλώματα ευρεσιτεχνίας προς πώληση στην Ελλάδα. Κλινικές μελέτες και δοκιμές επιβεβαίωσαν την υψηλή ποιότητα του ποτού και οι κριτικές των καταναλωτών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και τις ιδιότητες του ποτού που δηλώνει ο κατασκευαστής, ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τη χρήση.

Μια καινοτόμος μέθοδος απώλειας βάρους - ενδείξεις χρήσης:

  • παχυσαρκία και υπέρβαρο, επιθυμία να χάσετε βάρος
  • αυξημένη όρεξη και συνεχής λαχτάρα για σνακ
  • γαστρεντερικές διαταραχές (διάρροια, αέρια, φούσκωμα κ. λπ. )
  • δηλητηρίαση, έμετος, ανάγκη αποτοξίνωσης
  • ασθένειες με τη μορφή δερματικών αλλεργιών (εξάνθημα, ακμή).

Για όλα τα παραπάνω συμπτώματα, το Bentolit μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση. Επιπλέον, το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καιρό. Μια υποδοχή είναι αρκετή. Η εξαίρεση είναι τα προβλήματα με δερματικά εξανθήματα (σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να το παίρνετε καθημερινά για 3-7 ημέρες για να έχετε ένα ορατό αποτέλεσμα), το υπερβολικό βάρος ή την παχυσαρκία. Για απώλεια βάρους, απαιτείται πρόσληψη πορείας, η διάρκεια της οποίας εξαρτάται από τη σοβαρότητα της παχυσαρκίας και τον αριθμό των επιπλέον κιλών.

πώς να προετοιμάσετε και να πάρετε αδυνάτισμα μπεντολίτη με πηλό μπεντονίτη - δοσολογία

Bentolit drink - πώς να το χρησιμοποιήσετε για απώλεια βάρους

Η εύκολη και βολική εφαρμογή είναι ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του ποτού αδυνατίσματος. Για να προετοιμάσετε μία μερίδα, ανακατέψτε δύο κουταλάκια του γλυκού σκόνη σε αποβουτυρωμένο γάλα (200 ml) ή νερό. Συνιστάται αναδευτήρας για καλύτερη ανάμειξη. Αρκεί να πίνετε μία φορά την ημέρα, κάθε μέρα. Πορεία εφαρμογής:

  • έως 15 κιλά - εντός δύο έως τριών εβδομάδων
  • από 15 έως 30 κιλά - εντός ενός έως δύο μηνών
  • από 30 έως 60 κιλά - μια πορεία εισαγωγής για 6-12 μήνες, με διάλειμμα επτά ημερών κάθε τέσσερις εβδομάδες.

Μόνο η σωστή χρήση του ποτού εγγυάται θετικό αποτέλεσμα. Κάθε πακέτο Bentolit περιέχει οδηγίες για έλεγχο πριν από τη χρήση.