Ποτό αδυνατίσματος με βάση πηλό μπεντονίτη

Bentolit στην Αθήνα Ελλάδα

Ποτό Bentolit
39 €78 €
4.517

Για παραγγελία Bentolit

Εκπτωση -50%

Το Bentolit είναι ένα γρήγορο ποτό απώλειας βάρους με βάση πηλό μπεντονίτη. Το κόστος του αρχικού προϊόντος είναι 39 € χωρίς την έκπτωση. Παράδοση - Ελλάδα, πληρώστε στον ταχυμεταφορέα ή μέσω ταχυδρομείου μόνο μετρητά κατά την παράδοση στο δέμα.

Εάν πρέπει να παραγγείλετε ένα ποτό με παράδοση στην Αθήνα:

 • μέσω του επίσημου ιστότοπου στη φόρμα παραγγελίας, πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομά σας στη φόρμα παραγγελίας
 • περιμένετε σχόλια - και εντός μίας ώρας ο διαχειριστής της εταιρείας θα σας καλέσει και θα διευκρινίσει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας μαζί σας και θα κανονίσει την παράδοση στη διεύθυνση
 • Καθορίστε τη διεύθυνση και την ημερομηνία παράδοσης, το πλήρες κόστος του δέματος

Δώστε προσοχή! Υπάρχει μια ειδική προσφορά "ΕΚΠΤΩΣΗ -50%" - έχετε χρόνο παραγγελίας με έκπτωση

Πώς να αγοράσει στην Αθήνα Bentolit

Τώρα ο καθένας μπορεί να χάσει βάρος χωρίς να εξαντλήσει τις προπονήσεις και τις παρατεταμένες δίαιτες, ακόμη και εκείνους που προηγουμένως είχαν ένα λεπτό σχήμα με τις πιο δύσκολες προσπάθειες. Γνωρίστε την καινοτομία στον τομέα της διατροφής - ένα γρήγορο ποτό αδυνατίσματος με βάση πηλό μπεντονίτη!

Το Bentolit είναι μια αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους για γυναίκες και άνδρες. Βελτιώνει το μεταβολισμό, θεραπεύει ολόκληρο το σώμα. Το ποτό είναι εύκολο στην παρασκευή, βολικό για κατανάλωση και έχει μια ευχάριστη γεύση (καπουτσίνο με ελαφρύ άρωμα κανέλας). Τιμή στην Ελλάδα χωρίς εκπτώσεις και έξοδα αποστολής 39 €. Μπορείτε να λάβετε και να πληρώσετε για την παραγγελία αφού την λάβετε μέσω ταχυδρομείου ή από έναν ταχυμεταφορέα. Η τιμή παράδοσης εξαρτάται από την απόσταση από την πόλη παραλαβής.

Εφιστούμε την προσοχή σας, μόνο σήμερα ΕΚΠΤΩΣΗ -50%. Ισχύει για παραγγελίες μέσω του επίσημου ιστότοπου. Στον ιστότοπο, συμπληρώστε τη φόρμα εάν θέλετε να λάβετε το Bentolit για την προώθηση

Πώς να παραγγείλετε το Bentolit και να λάβετε παράδοση στην Αθήνα:

 • συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας - εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας
 • Ο διαχειριστής
 • θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία για διευκρίνιση λεπτομερειών
 • λήψη μέσω ταχυδρομείου μέσω ταχυμεταφοράς στο σπίτι σας (πληρωμή μετά την παραλαβή του δέματος) στην Αθήνα

Προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, αναφέρετε προσεκτικά τα στοιχεία παραλαβής του δέματος (Ελλάδα, Αθήνα, οδός, σπίτι, ταχυδρομικός κώδικας).

Κριτικές για Bentolit στην Αθήνα

 • Αικατερίνη
  Πήρε μπεντόλιτ για ένα μήνα, μία φορά την ημέρα το βράδυ. Ως αποτέλεσμα, έχασα 17 κιλά υπό κανονικές συνθήκες. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Φαίνομαι λεπτός και ελκυστικός όπως ποτέ άλλοτε! Το ποτό προετοιμάζεται γρήγορα και έχει καλή γεύση. Συνιστώ.
  Bentolit