Ποτό αδυνατίσματος με βάση πηλό μπεντονίτη

Bentolit σε KOs Ελλάδα

Ποτό Bentolit
39 €78 €
4.517

Για παραγγελία Bentolit

Εκπτωση -50%

Το Bentolit είναι ένα γρήγορο ποτό απώλειας βάρους με βάση πηλό μπεντονίτη. Το κόστος του αρχικού προϊόντος είναι 39 € χωρίς την έκπτωση. Παράδοση - Ελλάδα, η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στο δέμα.

Για να αγοράσετε ένα ποτό με παράδοση σε KOs:

 • μέσω του επίσημου ιστότοπου χρησιμοποιώντας τη φόρμα παραγγελίας, αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομά σας στη φόρμα παραγγελίας
 • περιμένετε σχόλια - εντός μίας ώρας ο διαχειριστής θα καλέσει τον καθορισμένο αριθμό για να διευκρινίσει την παραγγελία και να κανονίσει την παράδοση στη διεύθυνση
 • Καθορίστε τη διεύθυνση και την ημερομηνία παράδοσης, το πλήρες κόστος του δέματος

Δώστε προσοχή! Υπάρχει μια ειδική προσφορά "ΕΚΠΤΩΣΗ -50%" - έχετε χρόνο να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας.

Πώς να αγοράσει σε KOs Bentolit

Τώρα ο καθένας μπορεί να χάσει βάρος χωρίς να εξαντλήσει τις προπονήσεις και τις παρατεταμένες δίαιτες, ακόμη και εκείνους που προηγουμένως είχαν ένα λεπτό σχήμα με τις πιο δύσκολες προσπάθειες. Γνωρίστε την καινοτομία στον τομέα της διατροφής - ένα γρήγορο ποτό αδυνατίσματος με βάση πηλό μπεντονίτη!

Το Bentolit είναι μια αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους για γυναίκες και άνδρες. Βελτιώνει το μεταβολισμό, θεραπεύει ολόκληρο το σώμα. Το ποτό είναι εύκολο στην παρασκευή, βολικό για κατανάλωση και έχει μια ευχάριστη γεύση (καπουτσίνο με ελαφρύ άρωμα κανέλας). Τιμή στην Ελλάδα χωρίς εκπτώσεις και έξοδα αποστολής 39 €. Λήψη και όταν λάβετε το μήνυμα μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία. Το κόστος αποστολής δεμάτων μέσω ταχυμεταφοράς στη διεύθυνσή σας ενδέχεται να διαφέρει από άλλες πόλεις παραλαβής.

Εφιστούμε την προσοχή σας, μόνο σήμερα ΕΚΠΤΩΣΗ -50%. Ισχύει για παραγγελίες μέσω του επίσημου ιστότοπου. Στον ιστότοπο, συμπληρώστε τη φόρμα εάν θέλετε να λάβετε το Bentolit για την προώθηση

Πώς να παραγγείλετε το Bentolit και να λαμβάνετε σε παράδοση KOs:

 • εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας στη φόρμα παραγγελίας - εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας
 • Ο διαχειριστής
 • θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία για διευκρίνιση των λεπτομερειών
 • πληρώστε για την παραγγελία μετά τη λήψη μέσω ταχυδρομείου ή μέσω ταχυμεταφορών σε KOs

Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις, αναφέρετε προσεκτικά τα στοιχεία παραλαβής του δέματος (Ελλάδα, ΚΟ, οδός, σπίτι, ταχυδρομικός κώδικας).

Κριτικές για Bentolit σε KOs

 • Ελένη
  Δοκίμασα διαφορετικές δίαιτες, πήγα στο γυμναστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστα, γρήγορα κέρδισαν βάρος. Πριν από έξι μήνες στράφηκα σε διατροφολόγο. Αφού εξέτασε το ιστορικό μου, ο γιατρός συνέστησε το bentolit. Σε δύο μήνες έχασα 30 κιλά! Τώρα πίνω μπεντολίτη για να διατηρήσω το σχήμα μου μία φορά το μήνα για μια εβδομάδα. Το βάρος είναι σταθερό 60 κιλά - Είμαι χαρούμενος!
  Bentolit
 • Σοφία
  Καλή ενίσχυση απώλειας βάρους. Για δύο εβδομάδες εισδοχής, βοήθησε να χάσετε επιπλέον κιλά πριν από το γάμο. Ήταν βολικό να πίνετε - το ποτό παρασκευάζεται γρήγορα, όπως ο κανονικός στιγμιαίος καφές. Ήμουν έκπληκτος που η γεύση δεν είναι αηδιαστική, αλλά αντίθετα είναι πολύ ευχάριστη, με τη γεύση του καπουτσίνο και ένα ελαφρύ άρωμα κανέλας. Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήμουν ευχαριστημένος με την αγορά!
  Bentolit